Bevásárlóközpontok Budapesten > Szórakozás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Bevásárlóközpontok Budapesten > 9 weboldal. Kategória leírása: Bevásárló központok Budapesten
Szponzorált linkek
Budagyöngye Bevásárlóközpont
http://www.budagyongye.com/

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121.

Budagyöngye Bevásárlóközpont
Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ
http://www.mammut.hu/

A Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ Buda legforgalmasabb csomópontján, a Széna téren található, ahol több mint 300 üzlet, márkabolt, étterem és szórakoztató egység várja látogatóinkat. A gépkocsival érkezők számára mindkét épület alatt mélygaráz

Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ
Westend City Center
http://www.westend.hu/

A WestEnd City Centerben mindent megteszünk, hogy Ön megtalálja azt, amit keres. A bevásárlóközpont különböző helyszínein tájékozódhat térképek segítségével, valamint személyesen is felteheti kérdéseit az információs szolgálatunknak.

Westend City Center
Rózsakert Bevásárlóközpont
http://www.rozsakert.hu/

Rózsakert Bevásárlóközpont

Rózsakert Bevásárlóközpont
Lurdy Ház
http://www.lurdyhaz.hu/

A gyermekruháktól a kozmetikai cikkekig, a mozitól a biliárd teremig, az éttermektől a kávézókig mindent megtalál, ha ellátogat a Lurdy Házba.

Lurdy Ház
Arena Plaza
http://www.arenaplaza.hu/

A szórakoztató vásárlás nálunk kezdődik! Arena Plaza Bevásárlóközpont: éttermek, üzletek, mozi és programok. Ingyenes parkolás.

Arena Plaza
Corvin Bevásárlóközpont
http://corvinplaza.hu

A 2010 októberében megnyitott bevásárló központ igazi felfrissülést és újjáéledést jelentett Józsefvárosnak. A kerület szívében ugyanis hatalmas átalakításokat indított. Bérházak felújításával és modern épületek fúziójából jött létre, a zöldtetős, sétálóutcás igényes együttes, amely kellemesen beleolvad a Corvin Negyed többi nagy volumenű fejlesztésébe. Egyszerre funkcionál a közösségi élet zsongó helyszíneként és kínál vásárlási lehetőséget egy széles spektrumon. 9 közepes és több mint 100 kisebb üzlethelyiségével, egész szintes étterem kínálatával mindenki megtalálhatja, amire szüksége van, mindezt olyan környezetben, ami igazi élménnyé egészíti ki az amúgy is kellemes vásárlást.

Corvin Bevásárlóközpont
Campona - Szórakozva jó vásárolni!
http://campona.hu/

A Campona bevásárló és szórakoztató központ weboldala. Vásárlás, játszóház, Cinema City mozi, különféle programok várják a látogatókat. Cím: Budapest, 37 1223, Nagytétényi út 43, 1223

Campona - Szórakozva jó vásárolni!
TESCO Budaörs
http://tesco.hu/

TESCO Budaörs Hipermarket. 2040, Budaörs, Kinizsi út 1–3. Tel.: 20/827-0016 A Tesco oldalán megtalálja a többi áruházat is Budapesten.

TESCO Budaörs
Hirdetések
Oldal leírása
szorakozas.wyw.hu: Szórakozás katalógus. Szórakozás Budapesten és vidéken. Utazás, színház, teke, bowling, biliárd, disco, wellness. Kiállítások, kávézó, vadaspark, mozi, karaoke klub, club.
Gyűjteményünkben 944 válogatott szórakozás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 944 | Várakozó linkek: 20 | Ajánlott linkek: 9 | Linkre kattintás összesen: 136648