Bevásárlóközpontok Budapesten > Szórakozás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Bevásárlóközpontok Budapesten > 9 weboldal. Kategória leírása: Bevásárló központok Budapesten

szorakozas.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Budagyöngye Bevásárlóközpont
Budagyöngye Bevásárlóközpont
http://www.budagyongye.com/

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121.

www.budagyongye.com
Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ
Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ
http://www.mammut.hu/

A Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ Buda legforgalmasabb csomópontján, a Széna téren található, ahol több mint 300 üzlet, márkabolt, étterem és szórakoztató egység várja látogatóinkat. A gépkocsival érkezők számára mindkét épület alatt mélygaráz

www.mammut.hu
Westend City Center
Westend City Center
http://www.westend.hu/

A WestEnd City Centerben mindent megteszünk, hogy Ön megtalálja azt, amit keres. A bevásárlóközpont különböző helyszínein tájékozódhat térképek segítségével, valamint személyesen is felteheti kérdéseit az információs szolgálatunknak.

www.westend.hu
Rózsakert Bevásárlóközpont
Rózsakert Bevásárlóközpont
http://www.rozsakert.hu/

Rózsakert Bevásárlóközpont

www.rozsakert.hu
Lurdy Ház
Lurdy Ház
http://www.lurdyhaz.hu/

A gyermekruháktól a kozmetikai cikkekig, a mozitól a biliárd teremig, az éttermektől a kávézókig mindent megtalál, ha ellátogat a Lurdy Házba.

www.lurdyhaz.hu
Arena Plaza
Arena Plaza
http://www.arenaplaza.hu/

A szórakoztató vásárlás nálunk kezdődik! Arena Plaza Bevásárlóközpont: éttermek, üzletek, mozi és programok. Ingyenes parkolás.

www.arenaplaza.hu
Corvin Bevásárlóközpont
Corvin Bevásárlóközpont
http://corvinplaza.hu

A 2010 októberében megnyitott bevásárló központ igazi felfrissülést és újjáéledést jelentett Józsefvárosnak. A kerület szívében ugyanis hatalmas átalakításokat indított. Bérházak felújításával és modern épületek fúziójából jött létre, a zöldtetős, sétálóutcás igényes együttes, amely kellemesen beleolvad a Corvin Negyed többi nagy volumenű fejlesztésébe. Egyszerre funkcionál a közösségi élet zsongó helyszíneként és kínál vásárlási lehetőséget egy széles spektrumon. 9 közepes és több mint 100 kisebb üzlethelyiségével, egész szintes étterem kínálatával mindenki megtalálhatja, amire szüksége van, mindezt olyan környezetben, ami igazi élménnyé egészíti ki az amúgy is kellemes vásárlást.

corvinplaza.hu
Campona - Szórakozva jó vásárolni!
Campona - Szórakozva jó vásárolni!
http://campona.hu/

A Campona bevásárló és szórakoztató központ weboldala. Vásárlás, játszóház, Cinema City mozi, különféle programok várják a látogatókat. Cím: Budapest, 37 1223, Nagytétényi út 43, 1223

campona.hu
TESCO Budaörs
TESCO Budaörs
http://tesco.hu/

TESCO Budaörs Hipermarket. 2040, Budaörs, Kinizsi út 1–3. Tel.: 20/827-0016 A Tesco oldalán megtalálja a többi áruházat is Budapesten.

tesco.hu
Oldal leírása
szorakozas.wyw.hu: Szórakozás katalógus. Szórakozás Budapesten és vidéken. Utazás, színház, teke, bowling, biliárd, disco, wellness. Kiállítások, kávézó, vadaspark, mozi, karaoke klub, club.
Gyűjteményünkben 944 válogatott szórakozás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 944 | Várakozó linkek: 14 | Ajánlott linkek: 9 | Linkre kattintás összesen: 136634